The ρεφλεξολογοι αθηνα Diaries

Δια χειρός θεραπευτικές πρακτικές εφαρμόζονται από την αρχαιότητα (Ιπποκράτης, Ασκληπιός) έως και σήμερα, όπου η Χειροπρακτική έχει λάβει ευρεία αποδοχή, αποτελώντας κορυφαία επιλογή παγκοσμίως όσον αφορά τα μυοσκελετικά προβλήματα.

Οι χειροπράκτες χρησιμοποιούν πολλές θεραπείες που περιλαμβάνουν:

Εξάλλου, για να γίνει κάποιος χειροπρακτικός, απαιτούνται πολλά χρόνια εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει πως ενώ η φιλοσοφία της μεθόδου παραμένει η ίδια, ενδέχεται η προσέγγιση να διαφέρει από θεραπευτή σε θεραπευτή, ανάλογα με τη σχολή στην οποία ανήκει. Υπάρχουν, για παράδειγμα, θεραπευτές που χρησιμοποιούν δυνατές μαλάξεις για να μαλακώσουν τους μυς και να προετοιμάσουν το σώμα για την κύρια θεραπεία και άλλοι που χρησιμοποιούν ηπιότερες μαλάξεις, μικρές δονήσεις ή ηλεκτροθεραπεία στο στάδιο της προετοιμασίας.

Η τρανσφερίνη είναι μια πρωτεΐνη που συνδέεται με την φερριτίνη για να την μεταφέρει όπου χρειάζονται νέα ερυθρά αιμοσφαίρια. Είναι ουσιαστικά μια πρωτεΐνη μεταφοράς για το σίδηρο.

Σελίδες για αποσυνδεμένους συντάκτες μάθετε περισσότερα Συνεισφορές

Αν ένα άτομο δεν έχει αρκετή more info φεριτίνη, τα αποθέματα σιδήρου μπορούν να εξαντληθούν γρήγορα.

Έρευνα ανοίγει τον δρόμο για γονιδιακή θεραπεία της άνοιας και της νόσου του Πάρκινσον

Η κυρίως θεραπεία, ωστόσο, παραμένει η ίδια: ο χειροπρακτικός χρησιμοποιεί χειρισμούς (ανατάξεις) ώστε να επαναφέρει τα τόξα της σπονδυλικής στήλης, τις καμπύλες του σώματος δηλαδή, στη φυσιολογική τους θέση.

Η βασική μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών είναι οι ειδικοί διορθωτικοί χειρισμοί (ανατάξεις), που γίνονται πάνω στη σπονδυλική στήλη και γενικότερα σε ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα.

λόγω του ανταγωνισμού και παρουσιάζουν πολλά μυοσκελετικά

Η φερριτίνη δεν είναι το ίδιο πράγμα με το σίδηρο στον οργανισμό.

Η βασική μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών είναι οι ειδικοί διορθωτικοί χειρισμοί (ανατάξεις), που γίνονται πάνω στη σπονδυλική στήλη και γενικότερα σε ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα. Η επαναφορά της κανονικής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης, που επιτυγχάνεται με τους χειρισμού αυτούς, ελευθερώνει το νευρικό σύστημα, βοηθάει τον οργανισμό στην ανάκτηση της έμφυτης ικανότητάς του για αυτο-ίαση και εξαλείφει τις αιτίες του πόνου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταπονούνται όχι μόνο οι σπόνδυλοι, αλλά και οι μύες που στηρίζουν τη σπονδυλική στήλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *